Achteruitrijcamera

Een achteruitrijcamera is een prachtig hulpmiddel bij inparkeren of achteruitrijden. Elk obstakel kunt u in een beeldscherm op het dashboard van uw auto zien. Het beeld van het scherm is zo zuiver en helder dat het net lijkt of u tv kijkt.

In veel auto's  is deze optie af-fabriek te leveren maar kan door ons ook achteraf worden gemonteerd. Wanneer uw auto reeds is voorzien van een navigatiesysteem kunnen wij het beeldscherm van dit systeem gebruiken voor het beeld dat u krijgt bij het achteruitrijden. De camera wordt onzichtbaar gemonteerd in de achterklep van uw auto.

Ook zware aanhangwagens worden veel eenvoudiger aangekoppeld wanneer gebruik gemaakt wordt van dit systeem. U rijdt de trekhaak van de auto pal onder de koppeling van de aanhangwagen of caravan. Gemak dient de mens en u bespaart zich wellicht een hoop rugklachten. Ook voor mensen die moeite hebben om over hun schouder te kijken is een achteruitrijcamera een uitkomst. Vraag naar een demonstratie en u zult versteld zijn van het gemak.

Neem contact met ons op voor meer informatie.